BOSS paints-nieuws

BOSS paints - Nieuws

Heet van de naald, vers van de pers. Het recentste BOSS paints-nieuws lees je hier:
 • jul 2

  Duurzaamheidsverslag

  Ons gloednieuwe duurzaamheidsverslag biedt jou een unieke blik in het hart van onze waardengedreven onderneming. We tonen waarvoor we staan en je ziet hoe we méér dan een bedrijf zijn geworden. Neem een kijkje achter de schermen van ons duurzame businessmodel. En lees alles over de BOSS community die als één hecht team de handen in elkaar slaat.

  Klik hier voor het duurzaamheidsverslag

 • mrt 25

  Nieuwe voorzitter Raad van Advies

  Hilde Haems (Chief Human Resources Officer bij SD Workx) wordt vanaf 16 mei 2018 de nieuwe voorzitter van de Raad van Advies bij BOSS paints. Ze volgt Lieve Bossuyt op die 6 jaar voorzitter en 14 jaar bestuurder was. Hilde heeft naast een brede bedrijfservaring en een doorgedreven expertise op vlak van HR, de gave om mensen en ideeën te verbinden en om, als bestuurder, een gezond evenwicht te vinden tussen steunen en uitdagen van de directie en de CEO in het bijzonder.
 • mrt 14

  Nieuwe openingsuren showroom

  Bij BOSS paints kunt u dagelijks inspiratie opdoen in onze showroom. Deze is alle werkdagen open van 08u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00 (op vrijdag tot 16u00). Wij bieden ook de mogelijkheid om deze onder begeleiding te bezoeken indien gewenst. Deze begeleide bezoeken gaan dan door op donderdagnamiddag (13u00 tot 17u00) ofwel op vrijdagvoormiddag (08u30 tot 12u00) na het maken van een afspraak op het tel-nr. 056/738 200.

 • jan 16

  Elektrische laadpalen bij BOSS paints

  Bij een bezoek aan BOSS paints Waregem bestaat vanaf heden de mogelijkheid om uw elektrische wagen op te laden aan één van onze twee dubbele elektrische laadpalen voorzien van Mennekes stekkers. Deze laadpalen werden geïnstalleerd door PowerDale en via een Plugsurfing-account kunt u uw wagen gemakkelijk opnieuw voorzien van BOSS paint’s groene elektriciteit. Beschikt u niet over een Plugsurfing-account, dan kunt u eventueel via de Bancontact-app (adhv betaling met QR-code) alsnog uw wagen laten opladen.

  Ook in onze depot te Kontich is een dubbele elektrische laadpaal met Mennekes stekkers ter beschikking.

 • jan 4

  Nieuw tankpark in de productieafdeling bij BOSS

  In samenwerking met CGK uit Gullegem werd het verouderd tankpark bij de productieafdeling flink onder de loep genomen.

  Een tankpark gaat om meer dan een aantal opslagtanks bij elkaar. Het gaat ook om de leidingen voor het transport van het product, pompen om het product uit de tank te halen en verder te kunnen transporteren naar de afnamepunten, een filtersysteem, debietmeters, installatie en aansturing van allerlei kranen en ventielen, elektrische kasten en een heleboel bekabeling om dat waar te maken. Het project duurde een tweetal jaar en biedt na afloop enkel voordelen: meer veiligheid, handige bedieningspanelen, accurate doseringen, meer opslagcapaciteit en lagere foutenkans door rechtstreekse koppeling met onze productieorders uit het computerprogramma AX.

  Nieuw tankpark in de productieafdeling bij BOSS
 • okt 23

  Ondernemers voor iedereen

  Na een studie van Flanders DC in samenwerking met Vlerick bleek dat het imago van ondernemers in Vlaanderen verre van positief is, hoewel de ondernemers eigenlijk wel veel teruggeven aan de omgeving rondom hen (door bijv. te innoveren, opleiding en tewerkstelling te voorzien, goede doelen te steunen, wetenschappelijke ontwikkeling te bevorderen, duurzaamheid te stimuleren enz).

  Het is daarom dat Flanders DC, samen met partners, Vlaanderen wil laten kennismaken met de verhalen àchter de ondernemers: hun drijfveren en passies, hun impact op de maatschappij. Ze ondernemen niet louter voor zichzelf, maar uiteindelijk voor iedereen. Ook onze CEO heeft zijn steentje bijgedragen aan deze campagne #ondernemersvooriedereen. Ondernemers voor iedereen - BOSS paints

 • okt 19

  YOUCA Action Day

  Op donderdag 19 oktober vond de 12de editie van de YOUCA Action Day plaats (vroeger Zuiddag). Dit is een dag waarop jongeren voor een keer niet naar school hoeven te gaan maar kunnen proeven van het bedrijfsleven. De leerlingen werken een volledige dag mee in een bedrijf en zo verdienen ze 50 euro die integraal naar YOUCA gaat waarmee vervolgens jongerenprojecten van bij ons en van het Zuiden (dit jaar El Salvador) gesteund worden. We mochten bij BOSS paints 12 leerlingen ontvangen die onder meer jobs als milieucoach, keukenhulp, productiemedewerker en zelfs de functie van CEO konden vervullen. Klik hieronder voor meer info over YOUCA. Youca
 • sep 21

  BOSS paints wint een Business Mobility Award

  Onze mobiliteit gaat vaak gepaard met tijdverlies, hoge kosten en verkeersongevallen. BOSS paints schakelt een versnelling hoger richting duurzaam en veilig woon-werkverkeer. En werd om die reden uitgeroepen tot de winnaar van de Business Mobility Award Vlootvergroening. Deze award werd uitgereikt op 21 september in het Vlaams Parlement door minister Ben Weyts. De jury was vol lof over ons stimulerend fietsbeleid en de stappen die we nemen op het gebied van elektrische en CNG-wagens. Meer weten? Neem contact op met Els Heynssens.
 • sep 18

  Sterke verhalen

  Raf Stevens gaat op bezoek bij mensen met een verhaal. Hoe zetten ze hun verhaal in om te inspireren, te leiden en iets groters te creëren? Wat betekent authenticiteit voor hen? Waar eindigt hun kwetsbaarheid en begint hun kracht? Wat begon als een persoonlijke queeste voor verbindend leven voor Raf, groeide uit tot deze interviewreeks. De podcast wil een inspiratiebron zijn voor mensen die met hun persoonlijke verhaal écht het verschil willen maken. Raf sprak ook met onze CEO Toon Bossuyt. Klik hieronder om deze podcast te beluisteren. Podcast Raf Stevens - Toon Bossuyt
 • sep 13

  BOSS paints kleurt de toekomst groen met Puro!

  Bij BOSS paints zijn we al een tijdje bezig met het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Zo investeren wij in zonnepanelen, elektrische fietsen en hebben wij een milieucoach aangesteld binnen het bedrijf. Maar soms zit het verschil hem ook in kleine dingen… zoals een kopje koffie. Elk pakje Puro koffie draagt bij tot de bescherming van het regenwoud en schenkt een eerlijk loon aan de koffieboeren. Voor meer info kan je steeds terecht bij onze facility manager, Johan Hoste Puro Impact