BOSS paints-nieuws

BOSS paints - Nieuws

Heet van de naald, vers van de pers. Het recentste BOSS paints-nieuws lees je hier:
 • Duurzaamheidsverslag

  Ons gloednieuwe duurzaamheidsverslag biedt jou een unieke blik in het hart van onze waardengedreven onderneming. We tonen waarvoor we staan en je ziet hoe we méér dan een bedrijf zijn geworden. Neem een kijkje achter de schermen van ons duurzame businessmodel. En lees alles over de BOSS community die als één hecht team de handen in elkaar slaat.

  Klik hier voor het duurzaamheidsverslag

 • mrt 25

  Nieuwe voorzitter Raad van Advies

  Hilde Haems (Chief Human Resources Officer bij SD Workx) wordt vanaf 16 mei 2018 de nieuwe voorzitter van de Raad van Advies bij BOSS paints. Ze volgt Lieve Bossuyt op die 6 jaar voorzitter en 14 jaar bestuurder was. Hilde heeft naast een brede bedrijfservaring en een doorgedreven expertise op vlak van HR, de gave om mensen en ideeën te verbinden en om, als bestuurder, een gezond evenwicht te vinden tussen steunen en uitdagen van de directie en de CEO in het bijzonder.
 • mrt 14

  Nieuwe openingsuren showroom

  Bij BOSS paints kunt u dagelijks inspiratie opdoen in onze showroom. Deze is alle werkdagen open van 08u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00 (op vrijdag tot 16u00). Wij bieden ook de mogelijkheid om deze onder begeleiding te bezoeken indien gewenst. Deze begeleide bezoeken gaan dan door op donderdagnamiddag (13u00 tot 17u00) ofwel op vrijdagvoormiddag (08u30 tot 12u00) na het maken van een afspraak op het tel-nr. 056/738 200.

 • jan 16

  Elektrische laadpalen bij BOSS paints

  Bij een bezoek aan BOSS paints Waregem bestaat vanaf heden de mogelijkheid om uw elektrische wagen op te laden aan één van onze twee dubbele elektrische laadpalen voorzien van Mennekes stekkers. Deze laadpalen werden geïnstalleerd door PowerDale en via een Plugsurfing-account kunt u uw wagen gemakkelijk opnieuw voorzien van BOSS paint’s groene elektriciteit. Beschikt u niet over een Plugsurfing-account, dan kunt u eventueel via de Bancontact-app (adhv betaling met QR-code) alsnog uw wagen laten opladen.

  Ook in onze depot te Kontich is een dubbele elektrische laadpaal met Mennekes stekkers ter beschikking.

 • jan 4

  Nieuw tankpark in de productieafdeling bij BOSS

  In samenwerking met CGK uit Gullegem werd het verouderd tankpark bij de productieafdeling flink onder de loep genomen.

  Een tankpark gaat om meer dan een aantal opslagtanks bij elkaar. Het gaat ook om de leidingen voor het transport van het product, pompen om het product uit de tank te halen en verder te kunnen transporteren naar de afnamepunten, een filtersysteem, debietmeters, installatie en aansturing van allerlei kranen en ventielen, elektrische kasten en een heleboel bekabeling om dat waar te maken. Het project duurde een tweetal jaar en biedt na afloop enkel voordelen: meer veiligheid, handige bedieningspanelen, accurate doseringen, meer opslagcapaciteit en lagere foutenkans door rechtstreekse koppeling met onze productieorders uit het computerprogramma AX.

  Nieuw tankpark in de productieafdeling bij BOSS