Nieuw

Lanceringen

Baanbrekende producten en innovatieve technologieën? Revolutionaire verfsystemen en inspirerende kleurcollecties. BOSS paints innoveert continu. Ontdek onze recentste lanceringen:

Bent for BOSS

Bent van Looy is een man met veel gezichten: zanger, muzikant, mediafiguur, ontwerper en schilder. Maar hij is vooral ook gekend als mode-icoon, als de kleurrijke man op de bühne, de radio en de televisie. Het ontwerpen van deze collectie, vergelijkt Bent met muziek maken, met kleuren als instrumenten om sfeer te scheppen. Bent for Boss is heel persoonlijk, direct en puur: ‘Ik ben niet noodzakelijk subtiel wanneer ik iets creëer. Als ik iets doe, kan je het maar beter gezien hebben. De collectie gaat over reizen, onderweg zijn, nostalgie, en banale dingen die vaak bijzonder blijken te zijn. Ze is bestemd voor mensen die, net als ik, houden van kleur en die zich graag verliezen in een verhaal.' - Bent Van Looy

Bent for Boss bestaat uit 24 kleuren, 7 behangreferenties en 7 muurstickers en is vanaf 14 maart verkrijgbaar bij de Colora verfwinkels en de betere decoratiezaak.


Stucco Puro

De nieuwe decoratieve wandafwerking Stucco Puro kadert helemaal in de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken waarmee het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd wordt. Een dergelijke glanspleister blijft ook vandaag nog zeer gegeerd en bewijst telkens opnieuw zijn tijdloze klasse. Zowel in een minimalistische woning met afwerkingen in beton of inox als in een landelijke omgeving met hout, leder en linnen komt deze techniek tot zijn recht. Stucco Puro is beschikbaar in een heel breed kleurenpalet.


Ontdek onze nieuwe generatie vliezen

BOSS paints heeft zich de voorbije jaren verdiept in de technologie van de vliesafwerking. Als verfspecialist beseffen we immers maar al te goed dat de kwaliteit en het type vlies dat gebruikt wordt cruciaal is voor het eindresultaat van de geschilderde wand. Uit de research bleek dat de eigenschappen van de huidige standaardvliezen niet voldeden. Daarom besloot BOSS paints om samen te werken met een vliezenspecialist met als doel een uniek en exclusief vliesassortiment uit te werken. De hechte samenwerking met de vliezenfabrikant heeft zich vertaald in een hoogstaande productkwaliteit. Ons nieuw gamma vliezen, bestaande uit effen cellulose/polyester vliezen en glasvliezen  en gestructureerd glasweefsels, durven we, zonder blozen, de beste ter wereld noemen.


Wallmania

Op zoek naar een snelle en leuke manier om de muren op te vrolijken?

Dan zijn de muurstickers van wallmania hét antwoord.

Een volledig assortiment met muurstickers, gaande van dieren tot sprookjesfiguren, natuurelementen, quotes en eigen illustraties. Add some mania to your life!

Ga helemaal los op onze aparte website www.wallmania.be

 


We are colour; niet alleen vandaag maar ook morgen

Being better, daar draait het om. Een betere mens zijn en goed in je vel zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos, overal zie je inspiratie, maar de kunst is om datgene uit te pikken wat best bij je past. Do It Yourself. Samen, op jullie manier. De nieuwe We are colour-collectie gaat mee met de trends en zet het verhaal verder. Met 50 innovatieve kleuren, 24 nieuwe accentbehangen, unieke muurstickers en technieken, is deze collectie er eentje op jouw maat, eentje die jouw karaktertrekken en dromen extra in de verf zet.


Lever een glansprestatie met Metallic Chic

In deze nieuwe decoratieve techniek van BOSS Paints zitten metaalachtige deeltjes die een unieke sfeer opwekken.

 


Premium Soft XS en Premium Multiprimer XS: 2 nieuwe solventgedragen topproducten

Met Premium Soft XS brengt BOSS paints een unicum op de markt van de solventgedragen binnenlakken:  een lage glansgraad gegarandeerd en dit al meteen na het aanbrengen.

Premium Multiprimer XS is de perfecte grondlaag voor de Premium-afwerklakken, uitstekend schuurbaar en multi-inzetbaar.


BOSS paints is exclusief verdeler van Smart Wall Paint voor Benelux

Verf een whiteboard tevoorschijn met Smart Wall Paint. Met deze innovatieve verftoepassing vult BOSS paints niet alleen de behoeftes van scholen in, maar ook van bedrijven en particulieren die een whiteboard in hun interieur willen integreren.


Matineau & Excellent Satin, 2 gloednieuwe buitenlakken

Het succesvolle Satineau krijgt er een mat broertje bij. Matineau geeft een elegante matte look, uniek op de markt.

Voor wie het strakste eindresultaat nastreeft is de nieuwe Excellent Satin onmisbaar. Een zeer goede vloei voor de meest gladde afwerking.


Hybride PU lakken voor pure klasse

De hybride PU-laklijn bestaat uit drie watergedragen toplakken waarmee je kan uitpakken. Je levert kwalitatief hoogstaand lakwerk af en blinkt uit in een ultrastrakke duurzame afwerking.

Hybride Mat PU: mat, strak en onderhoudsvriendelijk

Hybride Satin PU: stijlvolle zijdeglans, strak en onderhoudsvriendelijk

Hybride Gloss PU: voor hoogglans accenten, strak en onderhoudsvriendelijk


Persisto Satin Hydro

Geef keukenkasten of andere intensief gebruikte meubelen een duurzame zijdeglanzende afwerking met Persisto Satin Hydro . Deze nieuwste afwerklak is extra krasvast én bestand tegen huidvet. Gedaan met krassen en ongewenste glans door frequente aanrakingen.