Nieuw

Lanceringen

Baanbrekende producten en innovatieve technologieën? Revolutionaire verfsystemen en inspirerende kleurcollecties. BOSS paints innoveert continu. Ontdek onze recentste lanceringen:

Ontdek de nieuwe trendkleur voor 2018 !

In de 5 woonsferen van We are colour vinden jong en minder jong de perfecte combinatiemogelijkheden voor een interieur op maat. Met 2018 al in het vooruitzicht lanceren we met trots de nieuwe We are colour trendkleur Blue Universe. Noem het een mysterieuze mengeling van blauw, groen en zwart. De donkere kleur is trendy en tijdloos tegelijk. Maar hoe combineer je ze? Wees de eerste om ze te ontdekken!.


Hydrofix Gel

Transparante fixeermiddelen hebben bijna allemaal dezelfde eigenschappen, namelijk dat ze erg vloeibaar zijn. Hydrofix Gel daarentegen is hier een uitzondering op. Alhoewel het product uitstekende fixerende eigenschappen heeft verwerkt het ook nog eens makkelijk, namelijk zonder spatten. Ideaal dus voor het fixeren van oud leempleister of verpoederde verflagen. Maar ook om blote bakstenen of beton transparant & mat te fixeren en stofvrij te maken. Je kan het product rollen, borstel of airless/aircoat verspuiten.


Persisto Mat Hydro

Persisto Satin Hydro, de watergedragen krasvaste lak met zijdeglans krijgt er een broertje bij: Persisto Mat Hydro.

Zoals de naam al zegt is dit de matte versie van onze harde lak. Krasvastheid en huidvetresistentie zijn idem aan de zijdeglanzende versie.

Het toepassingsgebied is net iets beperkter omdat matte lakken nu eenmaal makkelijker op te blinken zijn dan zijdeglanzende. Voor keukenkastjes en drukkastjes bijvoorbeeld geven we dus nog steeds de voorkeur aan Persisto Satin Hydro.


Durosatin, new formula

Trappen en houten vloeren krijgen heel wat te verduren.

Gebruik daarom een afwerklak die tegen een stootje kan… en waarop je snel weer mag lopen: Durosatin.

Deze solventgedragen krasvaste lak heeft recent een update gekregen. De nieuwe formule heeft nu een nog betere vloei waardoor je een strakker eindresultaat krijgt. Dit met het vertrouwde gebruiksgemak en snelle droging.


Hybride Wall PU

Hybride Wall PU: voor wie het uitzicht en de kwaliteit van een matte lak op muren wil. Hybride Wall PU is namelijk geen gewone muurverf, maar een zeer onderhoudbare lakverf waarmee een zeer strak uitzicht bereikt wordt. De vloei is uitstekend en de rolstructuur minimaal. Het is aldus een “doorschilderverf” waarbij je muren, deuren, plinten,… allemaal in dezelfde verf, met dezelfde glans en uiteraard dezelfde kleur kan schilderen. Een gemak, want minder afplakwerk en minder overschotten. Een lak op muren is bovendien uitstekend onderhoudbaar. Ideaal voor woon- en slaapkamers, maar evenzeer geschikt voor keukens en badkamers. Kortom: voor wie enkel het beste goed genoeg is!


Bent for BOSS

Bent van Looy is een man met veel gezichten: zanger, muzikant, mediafiguur, ontwerper en schilder. Maar hij is vooral ook gekend als mode-icoon, als de kleurrijke man op de bühne, de radio en de televisie. Het ontwerpen van deze collectie, vergelijkt Bent met muziek maken, met kleuren als instrumenten om sfeer te scheppen. Bent for Boss is heel persoonlijk, direct en puur: ‘Ik ben niet noodzakelijk subtiel wanneer ik iets creëer. Als ik iets doe, kan je het maar beter gezien hebben. De collectie gaat over reizen, onderweg zijn, nostalgie, en banale dingen die vaak bijzonder blijken te zijn. Ze is bestemd voor mensen die, net als ik, houden van kleur en die zich graag verliezen in een verhaal.' - Bent Van Looy

Bent for Boss bestaat uit 24 kleuren, 7 behangreferenties en 7 muurstickers en is vanaf 14 maart verkrijgbaar bij de Colora verfwinkels en de betere decoratiezaak.


Stucco Puro

De nieuwe decoratieve wandafwerking Stucco Puro kadert helemaal in de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken waarmee het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd wordt. Een dergelijke glanspleister blijft ook vandaag nog zeer gegeerd en bewijst telkens opnieuw zijn tijdloze klasse. Zowel in een minimalistische woning met afwerkingen in beton of inox als in een landelijke omgeving met hout, leder en linnen komt deze techniek tot zijn recht. Stucco Puro is beschikbaar in een heel breed kleurenpalet.


Ontdek onze nieuwe generatie vliezen

BOSS paints heeft zich de voorbije jaren verdiept in de technologie van de vliesafwerking. Als verfspecialist beseffen we immers maar al te goed dat de kwaliteit en het type vlies dat gebruikt wordt cruciaal is voor het eindresultaat van de geschilderde wand. Uit de research bleek dat de eigenschappen van de huidige standaardvliezen niet voldeden. Daarom besloot BOSS paints om samen te werken met een vliezenspecialist met als doel een uniek en exclusief vliesassortiment uit te werken. De hechte samenwerking met de vliezenfabrikant heeft zich vertaald in een hoogstaande productkwaliteit. Ons nieuw gamma vliezen, bestaande uit effen cellulose/polyester vliezen en glasvliezen  en gestructureerd glasweefsels, durven we, zonder blozen, de beste ter wereld noemen.


Wallmania

Op zoek naar een snelle en leuke manier om de muren op te vrolijken?

Dan zijn de muurstickers van wallmania hét antwoord.

Een volledig assortiment met muurstickers, gaande van dieren tot sprookjesfiguren, natuurelementen, quotes en eigen illustraties. Add some mania to your life!

Ga helemaal los op onze aparte website www.wallmania.be