Duurzaamheidsverslag - Klant

Klant

Onze ambitie: we willen een warme gemeenschap zijn waarmee klanten graag samen werken en fier zijn om zich mee te verbinden.


Onze klanten

Onze B2B-klanten zijn vooral vaklui, niet alleen zelfstandige schilders, ook kleine, middelgrote en grote schildersbedrijven zijn belangrijke BOSS paints-klanten. Voor particulieren zijn er de colora-winkels. Deze keten heeft winkels in België en Nederland en vertegenwoordigt een klantengroep die vergelijkbaar is met die van de vakman. Daarnaast zijn er ook nog de zelfstandig verf- en decoratiewinkels, waarvan de meeste beschikken over een MY-MX-kleurenmengmachine. Onze laatste klantengroep zijn de zogenaamde tussenmarkten: bouwfirma’s, maar ook scholen en ziekenhuizen.

Klantencontact

Onze doelstelling is maximale klantentevredenheid, daarom staan we onze klanten bij met onder andere technisch en kleuradvies. Iedere klant heeft ook zijn vaste contactpersoon binnen het bedrijf.

Dienstverlening

Een goed resultaat wordt enkel verkregen als de kwaliteitsverf van BOSS paints ook goed wordt aangebracht, daarom hebben we een uitgebreide dienst na verkoop, lenen we machines uit, is er een mogelijkheid om geassisteerd te worden op de werf, is er een verkoopondersteuning voor schilders en werken we samen met Van Gansewinkel om de afvalverwerking te stroomlijnen.

Opleidingscentra

In samenwerking met de VDAB kunnen cursisten bij BOSS paints een opleiding volgen. Zes weken lang leren ze alle decoratieve verftechnieken, een grote troef op de arbeidsmarkt. Door ons uitgebreid netwerk met schilderbedrijven, kunnen we veel cursisten ook een job aanbieden bij onze klanten. Ook met verschillende scholen onderhouden we contacten, zodat leerlingen bij ons terecht kunnen voor demo’s en specifieke opleidingen.