Assortiment

Ons assortiment

Al drie generaties werkt BOSS paints aan de ontwikkeling van nieuwe producten en de distributie van externe topmerken. Daarbij spelen we in op jouw behoeften – van consument én vakman. Het resultaat? Een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod. Waarmee je gegarandeerd kwaliteitswerk aflevert.

Verf van topkwaliteit

Kies uit ons palet binnenmuurverven, gevelverven, lakken, grondlaagverven, houtveredelingsproducten, vernissen en bijzonderheden zoals bord- en magneetverf. Vul aan met een waaier van problem solvers: verven die problematische ondergronden zoals vochtige of gebarsten muren dekken. En krijg een gamma dat al je schilderbehoeften dekt. BOSS paints op zijn best.


Verftoebehoren

Ga voor kwasten, rollen, afplaktapes, vloeistoffen, schuurmaterialen, lijmen, voeg- en vulmiddelen en ander verftoebehoren van topleveranciers. Of kies voluit voor ons huismerk BOSS select: jouw garantie op kwaliteit tegen een scherpe prijs.


Wand- en plafondbekleding

Klop aan voor een ruim gamma wand- en plafondbekleding. Van decoratieve bekledingen zoals glasweefsel en overschilderbare non woven-vliezen tot vochtisolerende, en geluid- en warmte-isolerende bekledingen. Of buitenbeentjes zoals magneetvlies.


Vloerbekleding

Kom over de vloer voor ondervloeren, entreematten, vloerbekleding in vinyl, linoleum en rubber, voltapijten, natuurtapijten, laminaat en een gamma vloerafwerkingsmaterialen zoals plinten en dorpelprofielen.


Machines

Perfect werk vraagt om professioneel gereedschap. Kies uit ons gamma duurzame machines van een selectie topleveranciers. Kopen of huren? Jij kiest.


Kleurcollecties

Leef in kleur! Trek alle registers open: met de BOSS paints-kleurcollecties. Zoals Tastecolours, BOSS Trendcolours 2012 en We are colour. Van klassiek, over natuurlijk en actueel, tot trendy. Je ontdekt een waaier van perfecte harmonieën in jouw favoriete tinten, nuances en schakeringen.