Nieuw

Lanceringen

Baanbrekende producten en innovatieve technologieën? Revolutionaire verfsystemen en inspirerende kleurcollecties. BOSS paints innoveert continu. Ontdek onze recentste lanceringen:

Interior Mat Spray

Muren en plafonds snel afwerken met een ultrastrak resultaat?

Kies dan voor Interior Mat Spray. Deze innovatieve, ultramatte spuitverf werd speciaal met professionele schilders ontwikkeld voor residentieel schilderwerk op binnenmuren en plafonds.

5 troeven op een rij:
- éénpotsysteem (primer en afwerklaag)
- nevelarm te verspuiten
- doorspuiten op muren en plafonds
- ultramat en strak eindresultaat
- spuitklaar met hoog standvermogen

Waarom verspuiten met Interior Mat Spray?

Interior Mat Spray is een 1-potsysteem! Je gebruikt de verf zonder moeite als grondlaag en eindlaag tegelijk. Ze kan ook zowel op plafonds als muren doorgespoten worden. Zo haal je dus makkelijk extra rendement. De verf werd specifiek ontwikkeld met het oog op een kwalitatief strak spuitbeeld. In het eindresultaat zie je geen wolking, spuitbanen of glansverschillen. Bovendien kun je werken in een residentiële omgeving gezien je met Interior Mat Spray nevelarm kunt werken.

BOSS paints ontwikkelde de verf op maat, uitsluitend om te verspuiten. Een echt topproduct voor de professionele schilder.


Dry-Out, een dijk van een vochtbestrijder

Vochtige muren door opstijgend grondvocht: de vijand van iedere professionele vakman. Niets tegen te beginnen? Nadat je Dry-Out hebt geprobeerd, denk je er meteen anders over.  En dat vindt ook het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) want het beloonde Dry-Out met een attest voor beste product op de markt: A+  A+  A.

Deze milieuvriendelijke injectiecrème vormt een chemische barrière in de muur die het opstijgend vocht tegenhoudt.  Dry-Out is verkrijgbaar in siliconekokers (310 ml) en in jerrycans (5 l) met een bijhorend pompsysteem voor grote oppervlaktes.


Rainblock Gel beschermt gevels tegen indringing van regenwater

Wil je een buitenmuur waterafstotend maken om vervuiling en mosgroei tegen te gaan? Wil je een na-geïsoleerde gevel beschermen tegen vorstschade? Wil je de isolatiewaarde van een muur verhogen?  Rainblock Gel is een kleurloze hydrofobeercrème voor het impregneren van minerale ondergronden. De gel dringt diep in in de poriën van de steen en vormt daar een waterafstotende barrière. Deze barrière is niet waterdoorlatend maar wel dampdoorlatend.

De crème-achtige substantie is makkelijk en snel aan te brengen in 1 laag met borstel, rol of spuittoestel. Door de melkachtige kleur tijdens de verwerking is het goed controleerbaar welke delen reeds behandeld zijn. Na droging behoudt de gevel zijn originele uitzicht. Het gebruikte materiaal kan onmiddellijk na gebruik met water uitgewassen worden. Rainblock gel wordt aangeboden in 1 liter, 2,5 liter en 10 liter verpakkingen.


Claystuc

Hoe tover je een woning om tot een warme, natuurlijke en gezellige ruimte? Met Claystuc, een nieuwe decoratieve stuctechniek op basis van klei en minerale vulstoffen. De kleimineralen in Claystuc nemen het vocht op en houden het vast. Zo dragen ze bij tot een aangenaam binnenklimaat. Maar Claystuc speelt ook op het gevoel. Het zachte reliëf en de natuurlijke kleuren maken van elke woning een gezellige plek waar het aangenaam en rustig toeven is. Dompel je onder in de Claystuc-ervaring en ontdek alles over deze matte afwerking voor binnenmuren. Ga er vandaag nog mee aan de slag en laat je verbazen door deze techniek, die beter dan de traditionele klei- of leempleisters bestand is tegen vuil en krasjes. Claystuc is verkrijgbaar in verpakkingen van 5 en 20 kilogram.


Hydrofix Gel

Transparante fixeermiddelen hebben bijna allemaal dezelfde eigenschappen, namelijk dat ze erg vloeibaar zijn. Hydrofix Gel daarentegen is hier een uitzondering op. Alhoewel het product uitstekende fixerende eigenschappen heeft verwerkt het ook nog eens makkelijk, namelijk zonder spatten. Ideaal dus voor het fixeren van oud leempleister of verpoederde verflagen. Maar ook om blote bakstenen of beton transparant & mat te fixeren en stofvrij te maken. Je kan het product rollen, borstel of airless/aircoat verspuiten.


Persisto Mat Hydro

Persisto Satin Hydro, de watergedragen krasvaste lak met zijdeglans krijgt er een broertje bij: Persisto Mat Hydro.

Zoals de naam al zegt is dit de matte versie van onze harde lak. Krasvastheid en huidvetresistentie zijn idem aan de zijdeglanzende versie.

Het toepassingsgebied is net iets beperkter omdat matte lakken nu eenmaal makkelijker op te blinken zijn dan zijdeglanzende. Voor keukenkastjes en drukkastjes bijvoorbeeld geven we dus nog steeds de voorkeur aan Persisto Satin Hydro.


Durosatin, new formula

Trappen en houten vloeren krijgen heel wat te verduren.

Gebruik daarom een afwerklak die tegen een stootje kan… en waarop je snel weer mag lopen: Durosatin.

Deze solventgedragen krasvaste lak heeft recent een update gekregen. De nieuwe formule heeft nu een nog betere vloei waardoor je een strakker eindresultaat krijgt. Dit met het vertrouwde gebruiksgemak en snelle droging.


Hybride Wall PU

Hybride Wall PU: voor wie het uitzicht en de kwaliteit van een matte lak op muren wil. Hybride Wall PU is namelijk geen gewone muurverf, maar een zeer onderhoudbare lakverf waarmee een zeer strak uitzicht bereikt wordt. De vloei is uitstekend en de rolstructuur minimaal. Het is aldus een “doorschilderverf” waarbij je muren, deuren, plinten,… allemaal in dezelfde verf, met dezelfde glans en uiteraard dezelfde kleur kan schilderen. Een gemak, want minder afplakwerk en minder overschotten. Een lak op muren is bovendien uitstekend onderhoudbaar. Ideaal voor woon- en slaapkamers, maar evenzeer geschikt voor keukens en badkamers. Kortom: voor wie enkel het beste goed genoeg is!


Stucco Puro

De nieuwe decoratieve wandafwerking Stucco Puro kadert helemaal in de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken waarmee het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd wordt. Een dergelijke glanspleister blijft ook vandaag nog zeer gegeerd en bewijst telkens opnieuw zijn tijdloze klasse. Zowel in een minimalistische woning met afwerkingen in beton of inox als in een landelijke omgeving met hout, leder en linnen komt deze techniek tot zijn recht. Stucco Puro is beschikbaar in een heel breed kleurenpalet.


Ontdek onze nieuwe generatie vliezen

BOSS paints heeft zich de voorbije jaren verdiept in de technologie van de vliesafwerking. Als verfspecialist beseffen we immers maar al te goed dat de kwaliteit en het type vlies dat gebruikt wordt cruciaal is voor het eindresultaat van de geschilderde wand. Uit de research bleek dat de eigenschappen van de huidige standaardvliezen niet voldeden. Daarom besloot BOSS paints om samen te werken met een vliezenspecialist met als doel een uniek en exclusief vliesassortiment uit te werken. De hechte samenwerking met de vliezenfabrikant heeft zich vertaald in een hoogstaande productkwaliteit. Ons nieuw gamma vliezen, bestaande uit effen cellulose/polyester vliezen en glasvliezen  en gestructureerd glasweefsels, durven we, zonder blozen, de beste ter wereld noemen.